This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Udvalgte klienter

JEG LØSER OPGAVER INDENFOR

- ILLUSTRERING AF BØGER, MAD, PRODUKTER M.M

- EMBALLAGEDESIGN / PRODUKTDESIGN

- BRAND IDENTITET: EKS. DESIGN AF LOGO / VISITKORT

- MUSIK: DESIGN AF PLADECOVER

- EVENTS / UNDERVISNING I AKVAREL

Og meget mere - I virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænsen.

Værker til michelin restauranten Gastromé

I januar fik jeg til opgave at male en verden af Gastromé. Med restauranten selv i fokus, elementer fra deres kæmpe køkkenhave, og ikke mindst en lille diskret Michelin stjerne gemt i grenene.

Hver del er malet enkeltvis i akvarel, scannet ind, og til sidst sat sammen i én gyldengrøn verdenskomposition - en process der tog flere uger

På den måde kunne restauranten både for glæde af det samlede store værk, og illustrationerne enkeltvis.

Reklame kampagne

REEBOK

Interpret This // Reklame kampagne med 4 udvalgte nordiske kunstnere indenfor sang, dans, tekstil og billedkunst.

Se video

Fjällräv

Repræsenterende kunstner ved kundeevent i Aarhus og København.

BØGER

Socks

Fokus på illustrering af

Stjernernes Rige - En Fortælling om Håb

Af forfatter Rikke Skov Jørgensen.

Køb bogen her

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Historien er smukt fortalt, som en eventyrlig tragedie om en prinsesses korte besøg her på jorden. Fortællingen understøttes af billedkunstner Joanna Jensens spændende, fortryllende og symbolfyldte billeder. Det er både en bog til de børn, der allerede har mistet, til de der skal miste, og til alle andre børn der skal lære at forholde sig til livets afslutning.

Ebbe Lavendt
Cand.psych.aut. Saxo

Søde dygtige Joanna Jensen har illustreret min bog. Det var det skønneste samarbejde og Joanna Jensen formåede på fineste vis, at fange mine tanker og ønsker i hver eneste illustration💜🌷👼🏻 Nu hænger originalerne og pryder i vores hjem og jeg bliver hver dag fyldt af minder om min smukke engel, men også den fine rejse, arbejdet med bogen har bragt mig på.

Rikke Skov Jørgensen
Forfatter

Use this text to showcase a review from one of your customers. A great review is honest and speaks to the concerns of your customers.

Kenneth Powell
Industry Expert

Men efterhånden som ugerne gik opdagede de, at hun alligevel var vågen inde bag de små lukkede øjenlåg: hun begyndte at sige små hyggelyde, når sæbeskummet i badekarret ramte hendes mave og hun gav deres hånd et lille klem, når de holdte hende i hånden.

(...) hun var smuk som en engel med buttede kinder og snart fik hun også de blødeste krøller. Men hun havde endnu ingen vinger og de var selvfølgelig nødvendige, for at hun kunne flyve op til sit slot.

Moren havde tændt stearinlys og mens de sad ved bordet og spiste, skete der pludselig noget: Flammen fra lyset voksede sig større og et ansigt kom til syne i den flakkende ild.

Emballagedesign

Kurv